Jäseneksi liittyminen

Yhdistyksen toimintaan pääsee mukaan liittymällä jäseneksi tai kannatusjäseneksi. Jäsenmaksu on tavallisilta jäseniltä 30 € ja kannatusjäseniltä 200 €.

Jäsenet voivat osallistua yhdistyksen järjestämiin harjoituksiin (keiko). Helsingin harjoituksiin jäsenet pääsevät osallistumaan suoritettuaan alkeiskurssin tai hankittuaan muuten tarvittavat tiedot (opiskelemalla chadōta aiemmin jossain muualla). Yhdistyksen jäsenyys ei takaa seuraavalle alkeiskurssille pääsyä. Käytössä on jonotuslista.  Yhdistyksen jäsenyys oikeuttaa myös alennukseen yhdistyksen teehuone Tokuyūanissa järjestämistä avoimista teetilaisuuksista. Jäsenille lähetetään sähköinen jäsenkirje. 

Jäsenmaksu sisältyy alkeiskurssin hintaan ja kurssin käyvät liittyvät myös yhdistyksen jäseniksi. Jäsenmaksu maksetaan aina kalenterivuodelle. Kannatusjäseniksi voivat liittyä yhdistykset, yritykset, ryhmät ja yksityishenkilöt. Kannatusjäsenet tai edustajat voivat käydä yhdistyksen avoimissa tilaisuuksissa ilman erillistä maksua.

Jos haluat lisätietoja tai hakea jäsenyyttä, ota yhteyttä sähköpostilla: jasenasiat@urasenke.fi. Jäsenyyden hakemiseksi kirjoita viestiin oma nimesi (etunimi, toinen nimi ja sukunimi), katuosoitteesi, puhelinnumerosi sekä sähköpostiosoitteesi, johon toivot sähköisen jäsenkirjeen.

Lähetämme antamasi tiedot eteenpäin Kiotoon Urasenke-teekoulukunnan päämajaan. Jos et halua, että tietosi lähetetään eteenpäin, ilmoitathan siitä meille viestissäsi. Jos olet jo aiemmin opiskellut Urasenken koulukunnassa, pyydämme ilmoittamaan meille, mikä opintolupa sinulla on tällä hetkellä.